Astronoomiline Mega Millions auhind

Astronoomiline Mega Millions auhind

2018-11-23 00:00:00 -

Ameerika Mega Millions loterii tegi õnnelikust inimesest miljardäri. Jah, te loete täiesti õigesti! Mängija Lõuna-Carolinast võitis uskumatud 1.6 miljardit dollarit ja see on hetkel maailma suurim võit. Enne seda hoidis esimest kohta 2012 aasta jackpot summas pool miljardit dollarit, mille võitsid kolm inimest: Californiast, Floridast ja Tennesseest.

Õnn hoidis tõesti võitjat oma peos. Ta suutis õigesti ära arvata 6 võidunumbrit: 5, 28, 62, 65, 70 ja Mega Ball numbri 5. See võib teile tunduda uskumatuna, sest sellise võidu tõenäosus on üks 302 miljonist. Kui keegi poleks numbreid ära arvanud oleks jackpot kasvanud 2 miljardini.

“Miljon dollarit muudab teie elu. Miljard dollarit on tõesti uskumatu summa,” ütles John Crown, kes teadustas numbreid. “Mis selle jackpot puhul on huvitav, on erutus ja entusiasm ning fakt, et see juhtub praegu!”

See võib olla suur auhind, kuid isegi selline suur summa ei hävita ettevõtet. Ameeriklastele meeldivad hasartmängud ja viimase aasta jooksul on nad kulutanud klassikalistele loteriimängudele enam kui 72 miljardit dollarit.

Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun