Veebiloterii vastutustundlikult mängimine

Veebiloterii vastutustundlikult mängimine

2016-08-02 16:57:18 -

Kraapimiskaardid ja loterii – hasartmängude pehmemad vormid

Kraapimiskaardid ja loterii on kõikides riikides ühiskonna kõige enam omaksvõetud hasartmänguvormid. Kui mainite, et tegite panuse Eurojackpotis või kasutasite kraapimiskaarti, ei pea keegi teid hasartmängusõltlaseks. Kui aga mainite, et külastasite kasiinot, võivad mõned inimesed teid kahtlustavalt vaadata. Huvitaval kombel on mängijatele tagastatava raha protsent (võidusumma protsent kogukäibest) loteriist erinevate mängude puhul palju suurem – rulett ja mänguautomaadid toovad näiteks mängijatele rohkem sisse.

Loteriisõltuvus

Kuigi loterii on hasartmängude pehmem vorm, tuleks samuti olla hoolikas. Investeerige vaid nii palju raha, kui saate endale lubada. Lõppude lõpuks on kraapimiskaardid ja loterii enamjaolt meelelahutuse vormid. Kui mängite regulaarselt, ei tohiks kuus mängimisele kuluv summa kunagi ohtu seada teie pere-eelarvet. Võimalik võidusumma on alati ahvatlev. Sageli näeme kümnetesse miljonitesse eurodesse ulatuvaid peavõite, kuid ärge võtke kunagi kraapimiskaartide ega loteriipiletite ostmiseks laenu.

Abi on alati kättesaadav

Kui arvate, et mängite liiga palju, tunnete enne loterii tulemuste teatavakstegemist ärevust või kui teie sõbrad ja pereliikmed ütlevad, et peaksite olema ettevaatlik, tehke mängimises paus. Kui asi on tõsisem, võtke ennast kokku ja minge psühholoogi juurde või külastage veebisaiti, mis keskendub hasartmängusõltuvuse vastasele kaitsele, nt

Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun