EuroJackpot

EuroJackpot

2018-10-16 00:00:00 - Braňo "Ace"

Eurojackpot loterii jloterii on tõelistele mängijatele 8 Euroopa Liidu riigist tõeline täitunud unistus. Loteriil on lihtsad reeglid, suur turvalisuse faktor ja grandioossed võidud. Mida võiks veel enamat tahta?Lemmik lotomäng vastusena äärmiselt lemmikule Euro loteriile – EuroMillions. Esimest korda 2012 aasta märtsis loositi Eurojackpot, kuigi see oli originaalselt loodud Amsterdamis, kuni tänase päevani loositakse sega regulaarselt Soome linnas Helsinkis.

Mille poolest on Eurojackpot nii erakordne? Esimene asi, mis siinkohal pähe tuleb on hullumeelne peaauhind. See kasvan järk-järgukt minimaalsest auhinnast, milleks on 10 miljonit eurot kuni uskumatu maksimaalse summani € 90,000,000. Teiseks eeliseks on, et kui esikoha peaauhind ületab 90,000,000 eurot kantakse see üle teisele kohale. Kui see ületab teise koha summa, kantakse see üle kolmandale ja nii edasi. Seega võin juhtuda, et miljonite võitmiseks pole teil vaja pihta saada kõigile numbritele.

EuroJackpot`i põhimõtted

Eurojackpoti põhimõtted on lihtsad. See on niiöelda “powerball” elemendiga loterii. Teie ülesandeks on arvata ära 7 numbrit. Valite 50 numbrit vahemikus kuni 50 ja siis kaks täiendavat numbrit vahemikus kuni 10, niiöelda Euronumbrid. Loterii kombinatsiooni maatriks on seega 5/50 + 2/10.

Panuse summa on Eurojackpot`is 2€ iga täielikult täidetud rea eest iga loosimise kohta. Loomulikult on teil võimalik ka mitmete sessioonide jaoks ette maksta. Teine võimalus on lisada oma pilet internetti, kui süsteemipanus. Neis põhineb ära arvamise number Eurojackpoti süsteemi laudadel.

Pileti loomine interneti teel

Saate otsustada numbrite üle, mis teie pileti jõuavad ise, klikkides neile manuaalselt online pileti mänguväljal. Teine võimalus on lasta süsteemil luua suvaline numbrikombinatsioon. Need juhuslikud numbrid on statistiliselt suurema võidukoefitsiendiga. Miks nii? Enamik mängijaid toetub oma õnnenumbritele ja sünnikuupäevadele. Kuid nad jätavad välja numbrid, mis on suuremas kui 31, millel on sama väljatulemise võimalus. Seega kui loositakse madalaim kombinatsioon, jagatakse auhind inimeste vahel ära.

Pärast panuse tegemist, oodake lihtsalt järgmise Reedeni, et saada teada oma loosimise tulemusi. Loosimine leiab aset 2 seadmes ja kokku 7 numbrit. Esimesed viin numbrit on loositud 50 palliga seadmest. Järgmine loosimine leiab aset teises seadmes koos palliga 0 ja numbrite vahemikus kuni 10.

Proovige oma õnne Eurojackpot loteriiga

Eurojackpot loterii on kindlasti proovimist väär. Saate endale pileti osta isegi telefoni teel või tahvli teel – enamik lotofirmasid, mis pakuvad Eurojackpot`I oma valikutes, on saadaval teie iOS (Apple) jaoks saadaval nutitelefoni rakendus. Laske käia, valige numbrid, millesse usute ja paari klikiga saate osa hämmastavast rahamängust, mis võib muuta teie elu. Soovime teile edu. Eurojackpot loterii on kindlasti proovimist väär. Saate endale pileti osta isegi telefoni teel või tahvli teel – enamik lotofirmasid, mis pakuvad Eurojackpot`I oma valikutes, on saadaval teie iOS (Apple) jaoks saadaval nutitelefoni rakendus. Laske käia, valige numbrid, millesse usute ja paari klikiga saate osa hämmastavast rahamängust, mis võib muuta teie elu. Soovime teile edu.

Kus võtta osa veebiloteriist

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun