Kuidas kraapimiskaardimänge Internetis mängida?

Kuidas kraapimiskaardimänge Internetis mängida?

2016-08-03 07:51:21 -

Nii nagu kihlvedude, ruleti või muude hasartmängude puhul kolivad mängukohad aegamööda füüsilistest asukohtadest internetis olevatesse veebikasiinodesse, on see suundumus mõjutanud ka teisi hasartmänguliike, nagu loteriipiletid ja kiirloterii. Enam ei pea te minema kioskisse, postkontorisse või mõnda teise loterii müügikohta. Kui olete tavalisest kiirloteriist tüdinud, proovige virtuaalset loteriid. Loteriipiletite või kiirloterii ostmiseks veebis peate ainult oma lemmik-veebikasiinosse sisse logima.

Kuidas internetis kiirloteriid mängida?

See toimub täpselt samamoodi kui paberist kiirloteriipiletite puhul. Alguses luuakse elektroonilises keskkonnas virtuaalne kiirloteriitiraaž – nagu paberist kiirloteriipiletite trükkimisel. Seejärel valib mängija tiraaži piletite seast konkreetse kiirloteriipileti ja ostab selle. Mänguvälja kraapimisel või avamisel kuvatakse auhinna suuruse määravad võidusümbolid (kui pilet võidab). Kõik sümbolite võidukombinatsioonid koos võidupiletite arvuga on kirjas loterii tiraažiplaanis.

Kas veebipõhised loteriipiletid on turvalised?

Kui mängite litsentseeritud veebikasiinos, nagu meie veebisaidil välja toodud, ei pea te midagi kartma. Euroopa Liidus teostab veebikasiinode üle järelevalvet sertifitseerimisasutus. Asutus jälgib rangete nõuete täitmist ja ausa mängu tagamist. Iga mängu reguleerib mänguplaan.

Kiirloterii tüübid

Kõigi kiirloteriide toimimispõhimõtted on samad. Tiraažid erinevad vaid selliste omaduste poolest nagu ühe kiirloteriipileti hind, suurim auhind, tiraaži auhindade struktuur ning kiirloterii pileti ja võidusümbolite graafiline ilme. Teatud tiraažide puhul on mängijatel isegi võimalus võita suurenev peavõit.

Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun