Lõbustage end mängides e-kraapekaarte

Lõbustage end mängides e-kraapekaarte

2019-09-16 00:00:00 -

Mitte ainult slotimasinad, rulett blackjack või pokker kuuluvad online mängude hulka. Lisaks pakutavatele, mis moodustavad enamiku kasiinomängudest, on teil võimalus kätt proovida ka loteriis või kraapekaartidega. Kaardid on head, sest nende esialgne panus on väike ja saate nendega võita kenasid summasid koheselt.

Mis on kraapekaardid?

Kraapekaardid või loteriipiletid kuuluvad klassikaliste loteriimängude hulka. Saate neid osta praktiliselt igalt poolt – mõnedes riikides saate neid osta ajalehekioskitest, postkontoritest või isegi tanklatest. Erinevat loteriist, on nende eeliseks, et te ei pea loosimise tulemusi ootama päevi või nädalaid. Saate kohe teada, kas olete võitnud või mitte. Kõik, mida peate tegema, on kraapima väljad puhtaks ja saate kohe teada, kas teie kaart oli õnnelik või mitte.

Kraapekaardid aegade algusest peale

Leidub erinevat tüüpi kraapekaarte. And erinevad temaatika ja võimalike võitude poolest. Saate valida karate neljalehelise ristiku, vääriskivide, filmide, Jõulude ja lihavõtete teemadega. Samuti võivad kaardid erineda ka hinna ja võidetavate auhindade poolest. Maksimaalsed võidud võivad päris suurte summadeni ulatuda.

Kraapekaardid internetis

Kraapekaarte saate mängida ka kodus olles. E-kraapekaardid toimivad samal põhimõttel, kui klassikalised. Lihtsalt valige see, mis teile kõige enam meeldib ja kraapige puhtaks. Online versioonis saate valida kahe valiku vahel. Kas valite nupu “kraabi kõik” või hoiate erutust ja kraabite iga välja individuaalselt. Kui teil õnnestub võita lisatakse teie võidu summa teie mängukonto saldole. Kraapekaartide arv ja kõik võidukombinatsioon reastatakse loterii plaani.

Enne, kui plaanite mängida reaalsele rahale, proovige kraapekaarte esmalt tasuta. Proovige mänguväljade paljastamise meetodeid ja testige erinevaid mänge ja nende funktsioone.

Kus saate internetis kraapekaarte mängida?

Leiate kraapekaardid enamikest legaalsetest online kasiinodest. Erinevate riikide kasiinodes on saadaval erinevate teemadega kraapekaardid. Proovige näiteks mõndasid mänge tasuta, näiteks mänge nagu Magic Forrest, Crazy Fruits või Egyptian Treasure.

Vastutustundlik kraapekaartide mängimine

Enamik inimesi ei pea kraapekaarte hasartmänguks. Selline tunne võib olla petlik. Kui mängite kraapekaarte rakenduvad samad põhimõtted, mis teistelegi hasartmängudele. Naudite mängu maksimaalselt ainult siis, kui mängite vastutustundlikult. Vältige mängimist hilistel öötundidel või alkoholi mõju all olles. Kõikide kasiinomängude vaenlaseks on tavaliselt väsimus, mis viib vigadeni ja keskendumise kadumiseni.

Kas internetis tasub kraapekaarte mängida?

Enamik e-kraapekaartide võitudest on üsna väikesed. Siiski on olemas võimalus, et võite täiendada oma saldot kena summaga. Võitude suhe kraapekaarte mängides on e-kraapekaartide puhul kindlasti parem, kui klassikalistel.

Igal juhul omage alati ettevalmistatud plaani, mida võitudega teha, nii igaks juhuks, kui õnn peaks teile naeratama. Iial ei tea, millise nurga taga õnn end peidab.

Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun