Loterii grupipanused

Loterii grupipanused

2020-12-04 09:35:00 -

Loteriis võtmiseks on palju mooduseid. Mõned mängijad kasutavad oma matemaatilisi oskusi või vaatavad vanu salvestusi loosimistest ja loovad loositus pallidega mängulaua, samas kui teised toetuvad vaid õnnele. Siis on veel need inimesed, kes suurendavad oma võimalusi tänu grupipanustele.

Kuidas grupipanused töötavad?

Pole spetsiaalset nuppu grupiga mängimiseks või internetifunktsiooni. Grupipanus tehakse nõustudes sõprade, naabrite või perega koos. Valite mängu, kuhu soovite teha grupipanuse ja igaüks teist ostab teatud mängunumbritega mängupileti. Võidu korral jagate auhinda kõigi liikmetega võrdselt.

Miks on grupipanused kasulikud?

Loteriimängudes on teatud Jackpoti võitmise tõenäosus. Esmapilgul võib võitmine üsna keerulisena tunduda, kuid Peavõite loositakse välja ka meie riigis. Suure summa võitmine pole ebarealistlik ja vahel on lihtsalt pisut õnne vaja. Kuid kui te ei soovi toetuda vaid õnnele, siis võib grupipanuse tegemine teie võiduvõimalusi suurendada.

Grupipanused praktikas

Grupiga mängimine on premeerinud Soome linna Siilinjärvi elanikele. Sellesse linna tekkis 50 uut miljonäri ja seda kõigest paari sekundiga. 10€ võidupilet tõi massiivse 90 miljoni eurose Jackpot. Pilet oli osa 50 Soome linna grupipanusest, mille nad koos tegid.

Igaüks neist ostis ühe pileti ja nad nõustusid võidusumma omavahel võrdselt jagama. Nii suurendasid nad oma võiduvõimalusi 50 korda ja olid edukad. Iga mängija viis koju enam, kui miljon eurot.

Kus saate prooviga grupipanustega mängimist?

Saate proovida grupimängu äraarvamis loteriis. Valige üks loteriidest, mis pakub teile huvipakkuvaid Peavõite. Mida rohkem inimesi grupis osaleb, seda enam kasvab võitmise võimalus.

Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun