Mega Millions

Mega Millions

2016-12-02 12:34:29 -

Mega Millions on pärast Powerball`i suuruselt teine loterii USA-s. Just nagu teised Ameerika loteriid on Mega Million saadaval 46 osariigis, samuti internetis. Minimaalne garanteeritud peavõit on 15 miljonit USA dollarit. Maksimaalne peavõit on piiramatu ja kasvab, kuni keegi selle võidab.

Loterii asutati 1996 aastal, kui “The Big Game Mega Millions”. Selle nime on aastate jooksul mitmeid kordi vahetatud ning alates 2002 aastast on see tuntud, kui Mega Millions.

Mega Millions põhimõtted

Loterii reeglid on väga lihtsad. Selleks, et miljonäriks saada on teil vaja arvata ära 5 põhinumbrit ja 1 lisanumber. See pole nii lihtne, kui tundub. Valite 5 põhinumbrit 75 numbri seast ja 1 lisanumbri (Mega Ball) lisa 15 numbri seast. Teie võimalus võita on täpselt 1:258 890 850, mis on pisut parem, kui Powerballis.

Megaplier (megakordaja)

Samas, kui Powerballil on “Power Play” on Mega Millions`il “Megaplier”. See on põhimõtteliselt juhuslik loositud kordaja vahemikus 2-5, mis korrutatakse läbi teie võiduga. Megaplier ei rakendu peavõidule.

Suurim võit

Suurim peavõit Mega Millions ajaloos võideti 30. märtsil, 2012 aastal ning selleks oli 656 miljonit dollarit, mis jagunes kolme õnneliku võitja vahel. Mis puutub suurimat üksikvõitjat, siis oli selleks New York`i mängija, kes võitis 4. Novembril 2014 aastal imelised 326 miljonit dollarit.

Kui võidate peaauhinna, siis tuleb teil valida, kas soovite raha saada ühe maksena või osamaksetena järgmise 30 aasta jooksul.

Erinevused Mega Millions and Powerball`i vahel

Kõik need loteriid on põhimõtteliselt üksteisele väga sarnased. Mõlemas Ameerika loteriis on teil vaja ära arvata 5 põhinumbrit ja 1 lisanumber. Mega Millions`i puhul saate valida 75 võimaluse vahel, samas kui Powerball`is 26 numbri vahel.

Suurim erinevus (mis on ka Powerball`i populaarsuse põhjuseks) on minimaalne peavõit ja maksimaalne kogus teisi auhindasid. Powerball`i minimaalne peavõit on 40 000 000 USD. Mega Millions loterii purul on see “ainult” 15 miljonit USD-d. Siiski pole paha, eks?

Kus võtta osa veebiloteriist

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun