Miks valida veebikraapimispiletid?

Miks valida veebikraapimispiletid?

2014-06-23 09:47:48 -

Sest see on lihtsalt nii lihtne. Eelkõige tähendab see, et te ei pea kraapimiskaardi ostmiseks nurgapealsesse poodi minema, vaid saate oma õnne kohe proovile panna ja seda veebimängu mugavalt kodus mängida.

Lisaks on võidutõenäosus veebis mängides suurem. Veebikraapimispiletite väljamaksete määr on umbes 95%. Kauplusest ostetud piletite korral on võidutõenäosus tunduvalt väiksem: 50–75% (kallimate piletite korral 75%).

Mõtlete kindlasti, millest selline vahe tuleb – miks tagavad veebikraapimispiletid tavapiletitega võrreldes palju suurema võidutõenäosuse? Põhjus peitub ehk soovis jääda tiheda konkurentsiga Interneti-turul püsima?

Tegelikult on põhjuseid tunduvalt rohkem – siin on mõned olulisemad tegurid.

Kraapimispiletite valmistamiskulu

Kas olete kunagi kraapimispiletit ostes mõelnud, mis kujundab selle hinna?

Paberist kraapimispiletite valmistamiskulu hõlmab muu hulgas ka neile turvaelementide lisamist, turundust, disaini ja poodidesse levitamist. Kulu peegeldub võidusummades, mida ettevõte mängijatele pakkuda saab.

Loteriiettevõtte monopolid

Enamasti pakuvad kraapimispileteid riigi- ja rahvusvahelised loteriiettevõtted, kelle tegevus pole sageli ökonoomne. Nende logo on meedias ja spordis põhjendamatult ülehinnatud. Sellised ettevõtted peavad teenima suurt kasumit, mille nad tagastavad riigieelarvesse. Nad kulutavad sageli suuri summasid spordi ja muude valdkondade toetamisele. Kõik need tegurid mõjutavad võiduvõimalust.

Kas see jutt tundub loogiline? Sel juhul lugege edasi.

Veebikasiinode ja kihlveokontorite peamine eelis seisneb selles, et neid on tunduvalt soodsam juhtida kui riigiloterii ettevõtteid, mis haldavad ka kauplusi. Väiksem arv töötajaid, majanduslik kokkuhoid, sihipärased kulutused ning fakt, et veebikasiinod ei pea kraapimispileteid välja printima, suurendavad Internetis võidutõenäosust. Samuti on veebikeskkonnas madalamad turundus-, reklaamimis- ja levitamiskulud, tänu millele saab võiduvõimalust suurendada.

Kõiki neid tegureid arvesse võttes on selge, miks on veebikraapimispiletitega suurem tõenäosus võita kui tavapiletitega ja millest tuleneb nende kõrge võiduprotsent. Ent vaatamata nendele positiivsetele eelistele leidub endiselt palju neid, kes eelistavad osta kraapimispileteid kauplustest.

Miks usaldatakse endiselt paberist kraapimispileteid?

Üks peamisi põhjuseid seisneb selles, et riigiloterii ettevõtetel on välja kujunenud teatud maine ja bränd, millele tarbijad on lojaalsed ning mida nad usaldavad.

Teiseks ei tea inimesed sageli, et kraapimispileteid saab soetada ka veebist. Tuntakse küll veebiruletti, -pokkerit, -blackjacki ja muid mänge, kuid veebikraapimispiletid pole veel mängijate seas kuigi levinud.

Olulist rolli mängivad ka teatud riikide veebikasiinode vastased kampaaniad. Loteriiettevõtete monopolipositsioon tagab neile suure turueelise ja survestab veebikasiinosid.

Kas veebist ostmisel on endiselt rohkem eeliseid?

Rõhutada tuleks ka muid eeliseid, mida veebikasiinod mängijatele pakuvad. Eriti puudutab see auhindu, võistlusi, boonusmänge ja lojaalsusprogramme ning mitmesuguseid muid boonuseid.

Toodud võrdlus näitab selgelt, et veebikraapimispileti kasuks otsustades teeb mängija tunduvalt parema valiku kui tavapiletit ostes.

Ostke veebikraapimispilet
Proovige lemmikmänge tasuta
Ace scratch Scratch card NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun