Eurojackpot nüüd ka Internetis

Eurojackpot nüüd ka Internetis

2014-09-16 22:58:36 -

Eurojackpot on saanud Euroopas väga populaarseks loteriiks. Mängijate arvu on suurendanud ka põhimõte pakkuda üht ja sama mängu paljudes riikides. Reeglid tagavad selle, et peavõit ei jää kunagi alla 10 000 000 euro ja pool kõigist panustest jagatakse alati võitjate vahel ära. Ja see on juba üsna paljulubav. Seda loteriid saab praegu mängida 17 Euroopa riigis ja õige pea lisanduvad nende hulka Slovakkia ja Ungari ning veidi hiljem tõenäoliselt ka Tšehhi. Osalemine sõltub nende riikide litsentsimisprotsessist.

Kui teile meeldivad veebimängud ja olete harjunud pileteid veebist ostma, ei takista teil enam miski Eurojackpoti loteriid juba täna Interneti kaudu mängimast. Peate end lihtsalt kasutajaks registreerima, maksma pileti eest krediitkaardiga (Skrill või Neteller) ja oletegi valmis pileti valimiseks ning selle täitmiseks veebis. Internetis mängimine annab ka mitmesuguseid eeliseid. Lisaks sellele, et see on mugav, saate osaleda põnevates kampaaniates, mida pakutakse ainult veebis.

Septembris 2014 esitas üks Soomest pärit mängija oma pileti Interneti kaudu. Sel hetkel polnud tal aimugi, et temast saab rekordilise 61,2 miljoni euro suuruse peavõidu võitja. Ta ei pidanud võidu kättesaamiseks isegi kodust välja minema. Võidusumma maksti otse tema pangakontole.

Mängige Eurojackpotti Interneti kaudu juba täna
Kus võtta osa veebiloteriist

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun